1.9.2024. 13:50
0
Otkriveno šta je Haris Džinović jedino tražio od Meline: "On kaže da me je takvu upoznao..."
Brak Harisa Džinovića i Meline trajao je punih 20 godina, a razvod je iznenadio sve sem ljude koji su im bili bliski i koji su znali da je brak Meline i Harisa odavno u krizi.

Kako pišu sarbijanski mediji, za javnost su bili savršen par, a Melina je često isticala da joj je podrška supruga dragocjena. Ipak odluku o razvodu nije komentarisala, dok je pjevač više puta isticao kako je bivšoj supruzi ispunjavao sve želje.

Džinović ne krije da je sve dopuštao (bivšoj) supruzi, ali ona je jednom prilikom ispričala šta Haris ipak nikada nije želio da ona promijeni, a Melina je to za sve ove godine ispoštovala.

– Moj suprug ne dozvoljava promjenu boje, dužine, ničega što se tiče kose. On kaže da me je takvu upoznao i da to tako ostaje. Moja kosa uvijek mora biti čista i njegovana, to mi je važnije od odjeće – rekla je jednom prilikom Melina, a prenijeli mediji.

Modna kreatorka preselila se iz Beograda na Azurnu obalu, tvrde mediji u Srbiji. 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.