19.6.2022. 13:45
0
FK Sloboda do novih igrača kroz razvojni program Saudijske Arabije
Ommar Alruwayth i Sattam Altumbkti u subotu su odigrali prvu utakmicu sa Slobodom, nakon što su stigli na probu iz Saudijske Arabije.
- Dolazak ove dvojice fudbalera dogovoren je u okviru razvojnog programa Ministarstva sporta Saudijske Arabije, koji imaju fudbalere u različitim europskim klubovima, kao što su Sparta Prag, Dinamo Zagreb, Olimpiakos,..

Ommar Alruwayth igra na poziciji napadača, dok je Sattam Altumbkti vezni igrač, te ukoliko zadovolje kriterije, predstavljat će nova pojačanja Crveno-crnih - saopćeno je iz Slobode.


Sloboda je u subotu gostovala u Bogatiću (Srbija) i savladala SU Delke rezultatom 2:1.  Napad Crveno-crnih mogao bi pojačati Nikola Komazec, iskusni golgter koji je svojevremeno nosio dres Sarajeva, o čemu je Faktor pisao u subotu, a spominje se i dolazak još nekolicine fudbalera sa iskustvom igranja u Premijer ligi.


Ugovore sa Slobodom zasad su produžili golman Semir Bukvić i ofanzivac Said Husejinović.


(Amer M.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.