8.12.2023. 8:27
0
Kompletan Upravni odbor FK Sloboda Tuzla podnio neopozivu ostavku
FOTO: fk sloboda
Na sjednici Skupštine FK Sloboda Tuzla koja je počela 7. decembra 2023. godine u zgradi Privredne komore u Tuzli, a na kojoj je prisustvovalo 26 članova, predsjednik Upravnog odbora FK Sloboda Tuzla, Senad Mujkanović sa ostatkom članova upravnog odbora, podnio je neopozivu ostavku čime je raspušten kompletan Upravni odbor FK Sloboda Tuzla.

Mujkanović je nakon opširnog obrazloženja Izvještaja Upravnog odbora članovima Skupštine za proteklih pet mjeseci, predsjedniku Skupštine FK Sloboda Tuzla pismenim putem uputio neopozivu ostavku koja je proizašla zbog nedostatka komunikacije, razilaženjem stavova u vezi sa zacrtanim ciljevima i velikog pritiska na rad Upravnog odbora.

Mujkanović je prije toga na Skupštini obrazložio izvještaj Upravnog odbora članovima Skupštine za proteklih pet mjeseci.

(Aldin B.)

FK Sloboda
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.