18.7.2022. 14:04
0
Pogledajte kako je policija zamijenila fudbalera Milana sa kriminalcem
Velika greška dogodila se prilikom jedne od akcija italijanske policije. Naime, na ulicama Milana iz automobila je na silu izvučen francuski veznjak Tiemoue Bakayoko, inače igrač engleskog Čelzija koji se trenutno nalazi na posudbi u AC Milanu našeg Radeta Krunića.

Italijanski novinar Tancredi Palmeri objavio je na svom Twitter profilu video koji prikazuje kako Bakajoka pretražuju naslonjenog na policijski automobil, dok dvoje službenika istovremeno na nišanu drži drugu osobu koja nalazila u vozilu iz kojeg je izvučen 27-godišnji fudbaler.

- Šokantna snimka iz Milana, policija ga drži na nišanu jer su mislili da je netko drugi. Pogledajte kada jedan od policajaca svom kolegi objašnjava da to nije osumnjičeni, nego igrač Milana, a on na to uzvraća sa: Ko?, prepričava Palmeri.

Policija je ubrzo nakon toga pustila Bakajoka, a italijanski mediji navode da navedena snimka nastala još 3. jula u trenucima kada je policija "zbog pucnjave tragala za ljudima afričkog podrijekla".




(Admir O.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.