7.1.2024. 10:36
0
Rade Krunić na pragu odlaska u ligu u kojoj igraju Ronaldo, Benzema, Mane, Neymar, Mitrović...
Rade Krunić već nekoliko mjeseci se povezuje sa odlaskom iz Milana, a da više nije u planovima Stefana Piolija, potvrdio je i sam trener.
- Realnost je da je bolje za njega i za nas da on u ovom trenutku nađe drugi klub - rekao je Pioli pred utakmicu Milana protiv Empolija, pa dodao:

- Apsolutno je netačno da je Krunić sam sebe izbacio iz ekipe. Ja sam taj koji je napravio izbor i vidio sam da njegov odnos nije kao ranije. 

On se od ljeta prošle godine povezuje sa odlaskom u redove Fenerbahčea, ali "Rosoneri" su odbili ponudu turskog kluba, koja je iznosila između 5 i 7 miliona eura, prenosi danas Dnevni avaz.

Portal "MilanNews" sada tvrdi da su se i ostali klubovi počeli uključivati u trku za Krunića, a riječ je o Al Shababu, saudijskom prvoligašu. 

Oni su spremni platiti Milanu novac koji traže, ali i ponuditi bh. reprezentativcu odličan novac, međutim nije poznato da li je on zainteresiran za odlazak u Saudijsku Arabiju.

(Sead M.)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.