19.10.2023. 13:28
0
Pregovori Milana i bh. reprezentativca ne idu planiranom dinamikom: Krunić traži veću platu
FOTO: mostarski.ba
Bosanskohercegovački reprezentativac je ovog ljeta imao primamljive ponude, ali je na koncu ipak ostao u Milanu

Milan i Rade Krunić su počeli sa pregovorima oko novog ugovora, ali čini se da razgovori ne idu planiranom dinamikom, pišu italijanski mediji.

Prema navodima italijanskih kolega, najviše zapinje oko vrijednosti novog ugovora. Milan nudi 2.5 miliona eura po sezoni, dok Krunić sada želi blizu 3.5 miliona eura koliko mu je Fenerbahce nudio ljetos. Pregovori će se nastaviti i dalje, a ono što je prednost Milana je što nema razloga za veću žurbu jer Krunića ugovor sa Milanom veže do 2025. godine.

Ukoliko ne bude bilo mogućnosti za dogovor nije isključeno i da dođe do prodaje našeg reprezentativca u januaru, najkasnije narednog ljeta, kako Rossoneri ne bi došli u situaciju da ode besplatno.

Podsjećamo, ovog ljeta je za Krunića bilo više interesanata, najviše su se pominjali Lyon i Fenerbahce, a turski mediji su pisali da je praktično i sve dogovoreno, prenosi Oslobođenje.

(Mubina Lj.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.