18.7.2023. 20:39
0
Pogledajte gol kojim je Bilbija doveo Zrinjski u prednost
FOTO: N1
Fudbaleri Zrinjskog večeras su u Mostaru na stadionu Pod Bijelim brijegom u revanš susretu prvog pretkola Lige prvaka ugostili ekipu armenskog Urartua.

Plemići su predvođeni domaćom publikom mnogo bolji rival. Nemanja Bilbija je imao tri veoma dobre prilike. U jednom navratu pogodio je i stativu, ali je u 35. minuti bio precizan, prenosi N1.

Tada je Josip Ćorluka sjajno ubacio sa desne strane, lopta preletjela odbrambene igrače Urartua, pala na glavu Bilbije koji rutinski matira protivničkog golmana.

Pogodak možete pogledati ovdje.

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.