27.7.2023. 22:11
0
Sjajna akcija i prelijep pogodak Amoe za novo vodstvo Željezničara
FOTO: N. Šaljić
Fudbaleri Željezničara nakon prvih 45 minuta prvog meča 2. pretkola Konferencijske lige vode protiv Nefčija sa 2:1.

"Plavi" su pred punim tribinama stadiona Grbavica poveli u 14. minuti kada je Dženan Haračić pogodio glavom nakon sjajne asistencije Nedima Mekića.

Gosti su se vratili u 44. minuti. Amar Drina je pogriješio, a na kraju je loptu nakon šuta Lebona u svoju mrežu skrenuo Aleksandar Kosorić.

Igrali su se posljednji trenuci prvog dijela kada je Željezničar stigao do drugog gola. Sve je krenulo od Dženana Haračića koji je uposlio Sulejmana Krpića, a ovaj asistirao Josephu Amoahi koji je dao lijep pogodak za erupciju oduševljenja na Grbavici, prenosi Avaz.

(Elmedina H.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.