29.9.2023. 16:41
0
Torcida stiže na trening Hajduka uoči derbija: Uputili žestoku poruku, evo kako su nazvali Dinamo
Torcida dolazi na trening fudbalera Hajduka uoči derbija s Dinamom.

Posljednji trening fudbalera Hajduka uoči nedjeljnog derbija protiv Dinama pohodit će Torcida.

Hajdukova navijačka grupa na Facebooku je najavila da će u subotnje poslijepodne doći na Poljud kako bi dali podršku igračima, ali i kako bi, nešto kasnije na Rivi, proslavili spektakularni doseg od 100.000 članova Hajduka u 2023. godini.

Proglas Torcide prenosimo u cijelosti:

“Skupa smo lansirali Hajduk u svjetski vrh po broju članova, ali ono pravo tek je prid nama! U nedilju se igra derbi, a uoči utakmice idemo pokazati još jednom šta je Hajduk i koliko ga volimo!

Zbog toga, okupit ćemo se sutra (subota) u 17:30 kraj Galeba (pokraj ulaza za Istok) i zajedno ohrabriti igrače i odvesti ih do pobjede koja nam svima život znači.

Snažno, glasno, srčano, do kosti, požrtvovno i hajdučki! Onako kako očekujemo od Hajduka da istrči u nedjelju protiv mafijaško – udbaške kreature koja se (još uvijek) smatra nogometnim klubom, ali i svaku sljedeću utakmicu pred nama! 

Nakon toga, svi skupa idemo na Rivu gdje ćemo spektakularno obilježiti povijesno ostvarenje i nevjerojatnu brojku od 100 000 članova!

Vidimo se sutra, svi na trening”, poručili su torcidaši.

Derbi susret između Hajduka i Dinama igra se na Poljudu u nedjelju od 18 sati, prenosi N1.

(Elmedina H.)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.