30.9.2023. 18:59
0
Krah mančesterskih rivala i produžena agonija Evertona
FOTO: AP
Sheffield našeg Anela Ahmedhodžića izgubio kod West Hama

Mnogo uzbuđenja viđeno je na susretima 7. kola engleske Premijer lige koji su počeli od 16 sati.

Aktuelni prvak Engleske i Evrope Manchester City "pao" je na gostovanju kod Wolvesa (2:1).

Wolvesi su poveli u 13. minuti nakon autogola Rubena Diasa. Prethodno je Pedro Neto sjajno prošao po desnoj strani i uputio centaršut koji je u vlastiti gol pospremio Dia.

City je do izjednačenja došao u 58. minuti nakon fantastičnog slobodnjaka Juliana Alvareza. No, osam minuta kasnije Wolvesi dolaze do gola vrijednog pobjede, a strijelac je bio Hwang Hee-Chan.

I drugi mančesterski klub je danas izgubio. United je nastavio s lošim rezultatima, a puni plijen sa Old Traforda odnio je Crystal Palace (1:0) zahvaljujući majstorskom pogotku Joachima Andersena.

Lutton je došao do prve pobjede u Premijer ligi i to kao gost kod Evertona i tako produžio agoniju "Karamela (2:1). 

Arsenal je kao gost upisao visok trijumf protiv Burnemouth (4:0) dok je Sheffield našeg Anela Ahmedhodžića izgubio kod West Hama (2:0), navodi Avaz.

(Mubina Lj.I.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.