5.10.2023. 12:48
0
Trebao pojačati Željezničar, danas potpisao za drugog premijerligaša
FOTO: FK Tuzla City
U ekipu Tuzla Citya stiglo je još jedno pojačanje.

Radi se o 32-godišnjem Benjaminu Čoliću koji igra na poziciji desnog backa.

“Razgovor s predsjednikom Husićem bio je ključan i pokazao mi je ozbiljnost kluba. Jasan plan za povratak u gornji dio tabele postoji, i to me motivira. Radit ćemo naporno kako bismo što prije postigli te ciljeve i ponosno predstavljali FK Tuzla City na terenu!” Izjavio je Čolić povodom dolaska u Tuzla City.

U svojoj fudbalskoj karijeri igrao je za mnoge bosanskohercegovačke klubove: Željezničar, Čelik, Zrinjski, Olimpik te prije dolaska u Tuzla City i za dva Češka kluba: Karvinà i Dynamo České Budějovice, prenosi N1.

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.