6.10.2023. 22:27
0
FK Sarajevo objavio odlične vijesti: Poznato koliko ulaznica je prodato dva dana uoči derbija
FOTO: s1
Fudbalski klub Sarajevo u nedjelju će u okviru 10. kola Premijer lige BiH dočekati gradske rivale, ekipu Željezničara.

Najveća utakmica bh. fudbala počinje u 20:30h, a danima uoči utakmice vlada velika euforija, posebno u Bordo taboru.

Najvatreniji navijači Sarajeva, Horde zla, u nedjelju će proslaviti 36. rođendan grupe, a interesovanje Bordo navijača je veliko i zbog same činjenice da fudbaleri Sarajeva zaista prikazuju odlične igre otkako je Simon Rožman preuzeo trenersku palicu.

U međuvremenu je FK Sarajevo obavijestio javnost o broju prodatih ulaznica istakavši da je dva dana uoči meča rasprodato gotovo 50% ulaznica. 

S obzirom da je štampano oko 22.000 karata, to znači da je do sada prodato skoro 11.000 njih, što je u svakom smislu odlična brojka. 

Očekuje se da će veliki broj navijača svoju kartu uzeti na dan utakmice, zbog čega je FK Sarajevo još jednom pozvao navijače da ulaznicu obezbijede na vrijeme kako bi izbjegli gužve na stadionu. 

(Erna H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.