19.10.2023. 16:37
0
‘Special one’ ponovno mijenja sredinu: Na ljeto sigurno odlazi iz Rome
FOTO: AP
Jose Mourinho na kraju sezone napušta Romu, objavio je Gianluca Di Marzio, jedan od najvećih stručnjaka za transfere. Mourinho je s Romom 2021. godine potpisao trogodišnji ugovor i na kraju sezone postaje slobodan trener, a s obzirom kako Roma igra može biti sretan ako izdrži i do tada.

“Novi ugovor se neće dogoditi. Nema trenutnih pregovora niti ih je ikad bilo. Stoga će se rastati po isteku ugovora u junu”, poručio je Di Marzio. Mourinho je ovog ljeta imao nekoliko ponuda iz Saudijske Arabije, ali je odlučio ostati u Rimu.

“Kad Mourinho bude slobodan, saudijski klubovi sigurno će pokušati ponovno. Još uvijek ostaje pitanje što Mourinho misli o svojoj budućnosti, hoće li trenirati novi evropski klub ili otići u Saudijsku Arabiju”, dodao je Di Marzio.

Mourinho je dosad ostvario 59 pobjeda u 119 utakmica na klupi Rome, osvojio je Konferencijsku ligu 2022. godine i izgubio finale Europa lige 2023, prenosi N1.

(Mubina Lj.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.