16.1.2024. 9:47
0
Jose Mourinho dobio otkaz u Romi!
FOTO: Screenshot/instagram
Jose Mourinho nije više trener Rome, koja se danas zvanično rastala sa portugalskim trenerom nakon tri godine koje su suštinski bile vrlo neuspješne na gotovo svakom aspektu.

Roma ekonomski stoji loše nakon ogromnih izdvajanja na igrače tokom prvog Mouinhovog ljeta na čelu kluba, a osim toga, ni u jednom momentu od Mourinhovog dolaska nije bila ni blizu mjesta koja vode u Ligu prvaka. Doduše, osvojena je Konferencijska liga, a igralo se i finale Evropske lige, ali to nisu ciljevi za čije je ostvarenje Mourinho doveden u klub.

Roma je ove sezone deveta na tabeli, igra loše, a Mourinho za krizu otvoreno optužuje čelnike kluba, kojima je on postao bespotreban teret. U narednim danima će biti poznato ime njegovog nasljednika. 

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.