20.11.2023. 14:20
0
Velež objavio fotografije radova na stadionu, navijači oduševljeni
FOTO: facebok/fk velež mostar
FK Velež je prvog novembra krenuo u veliki projekat izgradnje južne tribine na Stadionu Rođeni.

Prema posljednjim fotografijama koje je mostarski klub podijelio na svojim društvenim mrežama, vidljivo je kako su radovi na stadionu u punom jeku.

Tribina koja će u konačnici biti izgrađena zadovoljit će kriterije četvrte kategorije UEFA stadiona i imat će sve potrebne sadržaje, uključujući i standardizirane svlačionice za domaći i gostujući tim.

Projektom su planirane i popratne prostorije za sudije i delegate, prostorija za doping kontrolu, VAR soba, te VIP loža i VIP salon.

Predviđena su i mjesta za kamere i kamermane, televizijski studio, komentatorske kabine, te prostorije za rad fotografa.

Rok za završetak radova je šest mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao. Vrijednost betonskih radova je 1,5 mil. KM sa PDV-om.



(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.