24.11.2023. 11:26
0
FK Sarajevo poslao apel navijačima: Suzdržite se od pirotehnike i ubacivanja predmeta u teren
FOTO: Facebook/FK Sarajevo
FK Sarajevo je uoči večerašnje utakmice protiv Posušja poslao molbu navijačima da ne koriste pirotehniku i ubacuju predmete u teren, jer u suprotnom slijedi kazna Saveza, a s obzirom na ponavljanje prekršaja to može biti i zatvaranje stadiona na određeni period.

- Fudbalski klub Sarajevo je u ovoj sezoni platio rekordni iznos kazni prema Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine, uglavnom zbog upotrebe pirotehničkih sredstava!

Zadnja kazna podrazumijeva i mogućnost zabrane prisustvovanja navijača na domaćim utakmicama ukoliko se prekršaji ponove.

Apelujemo na sve navijače da se suzdrže od upotrebe pirotehnike i ubacivanja predmeta na teren kako ne bismo došli u situaciju da igramo utakmice pred praznim tribinama i da se stadion suspenduje na odredjeni period.

Svi smo na istoj strani i želimo podržati naše igrače u ostvarenju zajedničkih ciljeva. Zato uz dlanove, grla i šalove bodri svoj tim na svakoj utakmici. Vidimo se danas na Koševu, poručuju iz Sarajeva.

Utakmica Sarajevo - Posušje igra se od 18 sati. 

(Aldin B.9

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.