28.11.2023. 10:36
0
Javila se trudnica koju su tražili cijeli Split i Hajduk: Njezine poruke neposredno pred porod postale su apsolutni hit
FOTO: ilustracija/slobodna dalmacija
Novinarima Slobodne Dalmacije javila se najpoznatija splitska trudnica, a sada već i sretna mama, čiji se screenshot danas dijelio kao lud po grupama i društvenim mrežama, u kojem se između trudova raspitivala za rezultat jučerašnje utakmice Hajduka protiv Istre, piše Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, Hajduk je jučer igrao s Istrom, dobio je utakmicu s 2:0, a u splitskom je rodilištu tada trajao porod trudnice koja je istovremeno kontaktirala s rodbinom putem mobilnog telefona. Trudnica se krajem prvog poluvremena u WhatsApp dopisivanju požalila kako ima jake i bolne trudove.

U dopisivanju je navela kako joj babica govori da porođaj slabo napreduje, ali da za sve postoji rješenje, pa se može pretpostaviti da pritom misli na porod carskim rezom.

- Jer na dripu sam od jedan sat - napisala je žena jučer nešto prije 16 sati, taman uoči drugog poluvremena utakmice u Puli. Onda je točno u 16:11 sati javila kako joj je lakše, jer su joj dali epiduralnu anesteziju, pa je boli, ali manje.

Nakon pola sata je pitala kako Hajduk stoji, pa je saznala da je 1: 0 još. Onda je u 16: 56, pred sam kraj utakmice, dobila poruku sa srcem: ‘Evo 2:0, možeš sad komotno‘.

To je ujedno i kraj prepiske koja je zapalila internet.

image
Prepiska 

Žena se danas javila Slobodnoj Dalmaciji i pojasnila što se sve zbivalo jučer i danas:

- Javljam vam se kao trudnica s vrlo sad svima poznatog screenshota. U svoj toj težini, ali i ljepoti poroda, partner i ja smo si malo misli skrenuli s utakmicom našeg Hajduka kojeg pratimo, a pogotovo moj partner.

Nismo baš očekivali da će doći do ovolikog hypea oko tog screenshota proslijeđenog prijateljima u iščekivanju. Beba je stigla na svijet malo nakon utakmice oko 18.30 i sve nas učinila najsretnijima. Beba i ja smo super, spavamo, papamo i jedva čekamo doći doma iz bolnice tati - napisala je ona i zamolila novinare za anonimnost.

U Hajduku su za nju i bebicu spremili poklon - baby paket iz hajdučke kampanje "Vridilo se rodit". Takvu volju, smatraju u Hajduku, treba nagraditi, piše Slobodna Dalmacija.

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.