2.12.2023. 22:17
1
Oglasio se Milan Tegeltija: Poslao poruku igračima Sloge
FOTO: instagram
Banjalučki Borac je danas savladao Slogu u Modriči rezultatom 4:0 čime je nastavio vrhunski rezultatski niz i sve je izvjesnije da će se okruniti naslovom jesenjeg prvaka BiH, jer su do kraja prvog dijela sezone ostala još samo dva kola.
Nakon velike pobjede Borca oglasio se i predsjednik Banjalučana Milan Tegeltija, koji je poslao čestitke igračima Borca, ali je pohvalio i Slogu.

"Čestitke našim igračima i stručnom štabu na novoj ubjedljivoj pobjediu skoro pa nemogućim uslovima za igru. Čestitke igračima ob-tima na borbenosti u ovakvim uslovima, a ekipi Sloge koja je najugodnije oznenađenje ove sezone u PL želim sve najbolje u nastavku prvenstva. Idemo dalje!", poručio je Tegeltija.



(Aldin B.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.