4.12.2023. 9:02
0
Sam je priznao: Ovo je čovjek koji je zvukovima seksa osramotio UEFA
FOTO: Screenshot/twitter
Žrijeb grupa za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj donio je veliki propust Evropske fudbalske federacije (UEFA) jer su se usred izvlačenja čuli zvukovi seksa. UEFA je pokrenula istragu, ali krivac se sam javio.

Žrijeb grupa za Evropsko prvenstvo u fudbalu donio je potpuno neočekivanu scenu. Tokom izvlačenja kuglice u kojoj se nalazila selekcija Srbije, gledaoci pored ekrana su mogli čuti zvukove seksa koji dolaze iz dvorane.

Svima u dvorani je postalo neugodno, bilo je naravno i smijeha, a generalni sekretar Giorgio Marchetti, pokušao je ispraviti situaciju.

"Čujemo neku buku, koja je upravo prestala. Nema više glasova", govorio je Marchetti koji je pričajući pokušao što više prekriti zvukove koji su se čuli.

UEFA je odmah najavila istragu o ovoj situaciji, ali nemaju potrebe da se previše zamaraju. Javio se krivac za sve i to je poznati šaljivdžija s You Tubea Daniel Jarvis.

On je na platformi X objavio snimak šale. Uspio je ubaciti mobitel u dvoranu i zatim je pozvao broj od kuće, a na zvonu su postavljeni zvukovi seksa.



"To je bila moja ekipa. Ušli smo unutra, ostavili telefon i mi smo krivci za zvukove seksa tokom žrijeba za Euro 2024", riječi su Jarvisa.

(Aldin B.)

UEFA
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.