19.12.2023. 13:24
0
Fudbalski savez Engleske žestoko kaznio Manchester City
Fudbalski klub Manchester City morat će uplatiti nešto manje od 300.000 KM (140.000 eura) u kasu Fudbalskog saveza Engleske zbog žestokih protesta njegovih igrača na odluku sudija u utakmici protiv Tottenhama, koja je završena rezultatom 3:3.

Brojni igrači kluba verbalno su napali sudiju Simona Hoopera nakon završetka utakmice 3. decembra, koji je svojom odlukom prekinuo obećavajući napad Manchester Cityja.

Među najžešćima bio je prva norveška zvijezda Erling Haaland.

Fudbalski savez Engleske u obrazloženju kazne napisao je da Manchester City nije vodio računa o primjerenom ponašanju svojih igrača nakon 94. minute.

(Ajdin B.)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.