27.12.2023. 18:30
0
FK Sarajevo predstavio treću garnituru dresova: Moga ga kupiti isključivo članovi kluba
Iako je na "snazi" prvenstva pauza, u Fudbalskom klubu Sarajevo nemaju vremena za odmor.

Bordo klub je predstavio treću ovosezonsku garnituru dresova, koju će izabranici Simona Rožmana nositi na nekim utakmicama proljetnog dijela sezone.

Tamni dres također je u prodaji, ali mogu ga kupiti isključivo članovi kluba. Istovremeno, Sarajevo je na zanimljiv način pozvalo navijače da se učlane u klub.

- Treća garnitura dresova je u prodaji! Učlani se i ostvari pravo na kupovinu novog dresa. Budi dio naše priče - objavili su iz FK Sarajevo.



I ove zime očekuje se aktivan prijelazni rok, a prvo pojačanje je Eldar Mehmedović, koji je u utorak potpisao ugovor do 2026. godine.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.