5.1.2024. 15:40
0
Zrinjski krade pojačanje Borcu: Marić ide u HSV?
FOTO: Screenshot/instagram
Fudbalski klub Borac u potrazi je za golmanom, nakon što je postalo izvjesno da Milan Mijatović u drugom dijelu sezone neće nositi dres Banjalučana.

Mediji su pisali kako bi na Gradski stadion trebao stići Goran Karačić, ali...

Kako piše Bljesak.info ovaj golman će umjesto u Banja Luci, karijeru nastaviti u Zrinjskom.

Nakon razdoblja u njemačkim i turskim klubovima, gdje je posljednji angažman imao u Adana Demirsporu, Karačić se odlučio vratiti u klub iz kojeg je ponikao. Potvrda ove informacije mogla bi uslijediti danas ili sutra.

Neslužbena informacija je, kako piše isti izvor, i to kako trenutni golman Nikola Marić ima ponudu njemačkog drugoligaša (HSV-a), pa bi tako prvi golman od iduće sezone trebao biti upravo Karačić.

U ovom prijelaznom roku Mostarci još nisu potvrdili, ni dolazak, ni odlazak igrača, no prema pisanju medija, potencijalno pojačanje bi mogao biti i lijevi bek iz Japana Itsuki Urata (26).

Jedina zvanična informacija iz Zrinjskog je ta da je novi trener crnogorski stručnjak Željko Petrović.

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.