11.2.2024. 9:09
0
Alonso smiren nakon "demoliranja" Bayerna: Titula? Pričat ćemo u maju, sad smo na zemlji!
Bayer Leverkusen u potpunosti demolirao Bayern Munchen u derbiju 21. kola njemačke Bundeslige.

Leverkusen sada ima pet bodova viška u odnosu na Bayern. Nemaju nijedan poraz ove sezone, a više od 30 mečeva nisu doživjeli poraz u svim takmičenjima.

Oglasio se Xabi Alonso nakon meča sa Bayernom, za kojeg je nekad i sam igrao kao fudbaler.

- Titula? Pričat ćemo u maju. Moramo biti realni i ostati čvrsto s nogama na zemlji. Htjeli smo biti kompetitivni i sjajno smo uspjeli u svom naumu. Oduševila me disciplina i kompaktnost moje ekipe. Cijela utakmica je bila sjajna, dečki su pokazali najbolje od sebe - rekao je Alonso pa dodao:

- Svi igrači su bili jako dobri, a stvorili smo i puno prilika te gotovo da nismo dozvolili ništa protiv sebe. To je bilo jako važno. Imam sjajan tim. Pun je energije, to je ono ključno. Nema nikakve tajne našeg uspjeha, igrači vjeruju da možemo puno i to pokazuju na terenu.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.