16.2.2024. 21:10
0
Totalni preokret kod sarajevskih sudija: Pilav prvo smijenjen, a sada dobio novi mandat
Izborna Skupština Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Kantona Sarajevo večeras je održana u prostorijama N/FSBiH, prenosi Avaz.

Ovo je bila druga Skupština UFSIKS ove godine, nakon one održane 22. januara. Večeras su provedeni izbori u UFSIKS.

Za novog-starog predsjednika izabran je Elmir Pilav, dok je Admir Šehović izabran za predsjednika Skupštine.

Upravni odbor je ostao u istom sastavu koji čine: Pilav, Rusmir Mrković, Časlav Šakota, Jasenko Pljevljak, Ermin Halilagić, Tarik Kečo i Ivana Vlajić.

Novi članovi Skupštine su Admir Šehović, Irfan Peljo, Benjamin Deljković, Nihad Ljajić, Moamer Čaušević, Dženan Milić, Semir Sarajkić, Mirza Tičić, Adnan Pervan, Mujo Tutun, Merima Homarac, Bilal Bogilović, Muhamed Bogilović, Adnan Avdić, Admir Avdić, Ferik Kečo i Amel Omerbegović.

Džemal Čalija, Emir Alečković i Anis Ošijan su imenovani za članove Nadzornog odbora. Amin Efendić je novi sekretar UFSIKS, a Enes Đozić je izabran za člana Skupštine FSKS ispred UFSIKS.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.