18.2.2024. 13:30
0
Škripari prvi put na Koševu nakon ubistva Vedrana Puljića
Fudbaleri Sarajeva i Širokog Brijega trenutno igraju meč 19. kola Wwin lige na stadionu Asim Ferhatović Hase, no, ova današnja utakmica je specifična iz jednog razloga.

Naime, Široki Brijeg nakon skoro 15 godina, koliko je prošlo od ubistva Vedrana Puljića, prvi put ima podršku svojih navijača na najvećem bh. stadionu, prenosi portal Vijesti.ba.

Od tada su Sarajevo i Široki odigrali oko 20-ak utakmica na Koševu, a za ovo se smatralo kako se nikada neće desiti.
 
Mala grupa Škripara stigla je uz veliku policijsku pratnju.

Podsjetit ćemo, 4. oktobra 2009. godine ubijen je mladi navijač FK Sarajevo, Vedran Puljić.

Dvadesetčetverogodišnji mladić je ubijen hicem iz pištolja tokom nereda u Širokom Brijegu uoči susreta istoimene domaće ekipe i Sarajeva.

Za njegovo ubistvo još nije niko odgovarao.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.