9.5.2024. 19:25
1
Navijači Zrinjskog se oglasili novom zagonetnom porukom, šta su željeli poručiti?
FOTO: Facebook
Fudbaleri Zrinjskog savladali su Borac u prvoj utakmici finala Kupa Bosne i Hercegovine minimalnim rezultatom 1:0.

Danima uoči ovog meča najmanje se pričalo o fudbalu, a najviše o navijačkim sukobima na relaciji navijača Veleža i Zrinjskog,

Naime, prošlog mjeseca su navijači Veleža oduzeli 9 transparenata navijačima gradskog rivala, da bi prije nekoliko dana Ultrasi uzvratili udarac, provalili u kuću gdje su se nalazili transparenti tifoza Veleža i ukrali veliki broj njih. 

Nakon toga uslijedile su mnogobrojne spekulacije o narednim potezima dvije grupe, kao i pretpostavke da će Ultrasi ukradene transparente Red Armyja zapaliti na jučerašnjoj utakmici protiv Borca.

To se, međutim, nije desilo što je rezultiralo novim spekulacijama od kojih su najglasnije bile da se u slučaj ‘transparenti‘ uključio Federalni MUP i zaplijenio sve transparente uključujući i onaj najnoviji ‘Ljudi od puta‘ koji su navijači Zrinjskog koristili proteklih sedmica. 

U međuvremenu FUP je negirao pomenute navode, da bi se danas oglasili i navijači Zrinjskog zagonetnom porukom na zvaničnoj Facebook stranici.

Ultrasi su objavili fotografiju parole koju su podigli na utakmici protiv Borca, a na kojoj je pisalo:

- I manje zlo je zlo, imači kada ne j**u to. 

(Erna H.) 

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.