20.5.2024. 16:34
0
Sergej Barbarez objavljenom fotografijom na Instagramu izazvao erupciju oduševljenja bh. navijača
Selektor fudbalske A reprezentacije BiH Sergej Barbarez na svom Instagram profilu objavio je fotografiju sa meča BiH Belgija u Zenici.

BiH je tada slavila rezultatom 1:0 upravo golom Sergeja Barbareza. U to vrijeme, saigrači u reprezentaciji Barbareza bili su Zlatan Bajramović, Mirko Hrgović, Saša Papac, Kenan Hasagić, Nnoslav Milenković, Emir Spahić. Upravo oni čine tim ljudi koji će raditi sa Barbarezom na stvaranju nove generacija koja će pokušati igrati na nekom velikom takmičenju.

– I poslije 20god u istom timu, napisao je Barbarez u opisu fotografije.


(Ajdin B.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.