1.9.2024. 10:40
0
Musemić nezadovoljan suđenjem: Neka me suspenduju do kraja života
Završeno je 1:1, oba gola viđena su u prvom poluvremenu, a još jednom se pokazalo koliko uvođenje VAR tehnologije u bh. elitu utječe na regularnost takmičenja.

Ničim izazvan sudija Dragan Petrović je u nadoknadi meča dosudio penal za Velež. Iznenadili su se i domaći, ali je banjalučki arbitar brzo dobio poziv iz VAR sobe da pogleda tu situaciju, a nakon što je to i učinio preinačio je svoju prvobitnu odluku.

Husref Musemić, trener Igmana, poslije meča je kazao da je VAR jedan vid napretka, ali da je on nezadovoljan suđenjem.

- Bez obzira na to što je zabranjeno komentarisati suđenje, nisam zadovoljan suđenjem nimalo. To je ostalo na njima. Nek on pogleda utakmicu pa nek vidi gdje je pogriješio. Isto kao što ću ja pogledati utakmicu bezbroj puta da vidim gdje su moji igrači griješili, da pokušamo da analiziramo. Dobro bi bilo da oni analiziraju sebe da vide kako to izgleda - rekao je Musemić pa nastavio:

- Ovo su momci profesionalci, koji žive od ovoga. Došli su tu da se bore časno i pošteno. I da izgube i da pobijede, bilo šta da se desi došli su da igraju po pravilima fudbalske igre koja postoje. Ne bježim ni od kakve kazne, niti me interesuje, vjerujte, ja bih najviše volio kad bi me suspendovali do kraja života - zaključio je Musemić.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.