1.9.2024. 11:43
0
Poznat raspored evropskih mečeva Borca: Odmah na startu velikan stiže u Banjaluku
Banjalučki Borac predstavljat će Bosnu i Hercegovinu u Konferencijskoj ligi.

Aktuelni prvak BiH šest utakmica protiv šest različitih protivnika u ligaškoj fazi takmičenja.

U Banju Luku na startu dolazi Panathinaikos (3. oktobar), u drugom kolu će tim Mladena Žižovića put Kipra gdje će odmjeriti snage s APOEL-om iz Nikozije (24. oktobar), a u trećem kolu Borac gostuje na Islandu gdje će igrati protiv Vikingura (7. novembar).

U četvrtom kolu na Gradskom stadionu u Banjoj Luci gostuje LASK (28. novembar), potom Borac ide Shamrock Roversima u Irsku (12. decembar), a za kraj ligaške faze u gradu na Vrbasu gostuje Omonija iz Nikozije (19. decembar).

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.