25.10.2024. 11:26
0
Sjajan potez Igmana: Besplatan ulaz navijačkim grupama zbog pomoći poplavljenim područjima
Grad Konjic i Fudbalski klub Igman izrazili su zahvalnost svim navijačkim grupama koje su organizovano učestvovale u otklanjanju posljedica prirodne nesreće koja je zadesila područja grada Konjica, ali i ostale četiri općine.

- U vezi s navedenim, uz poziv da uvijek na prvom mjestu budu one osobine koje su iskazali svi dobronamjerni učesnici u spašavanju ljudskih života i materijalnih dobara na pogođenim područjima, sa zadovoljstvom obavještavamo članove navijačkih grupa da će vaši pripadnici koji organizovano dolaze na utakmice FK Igmana imati besplatan ulaz na gostujuću tribinu na Gradskom stadionu u Konjicu.

- U nedjelju su to najvaterniji navijači FK Sarajevo, Horde zla, a ova skromna gesta zahvalnosti će biti iskazana Željinim Manijacima (angažman na evakuaciji stanovništva i otklanjanju posljedica na području Grada Konjica), Veležovoj Red Army (angažman na otklanjanju posljedica na području općine Jablanica) i navijačima Zrinjskog Ultrasima (dostavljanje pomoći na područje Grada Konjica) - saopćeno je iz Igmana.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.