23.2.2022. 9:19
0
Novi radovi na vodovodnoj mreži u Sarajevu
U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, danas će se izvoditi radovi na popravkama kvarova na vodovodnoj mreži.

Radovi će se izvoditi u slijedećim ulicama: Put Famosa, Pijačna, Blagajska, Derviš-paše Bajezidagića, Jahiela Fincija, Ramiza Jašara, Zahira Panjete, Hum brdo, Muhameda Hadžijahića, Pavla Lukača, Sarač Ismailova, Reljevska, Briješće brdo, Mustafe Muje Pašića, Mandrina i Papučina. Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekuje se po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.


Za danas su planirani radovi i ugradnja mjerne opreme na Rezervoaru „Vogošća gornja“.  Pomenuti radovi izvodit će se u periodu od 9:00h do 17:00h.  U sklopu planiranih aktivnosti doći će do prekida u vodosnabdijevanju slijedećih naselja i ulica: Krivoglavci, Poturovići, Ljubina, Svrake, Semizovac, Nebočaj, Tome Mendeša, Omladinska, Safeta Krupića, Ahmeda Rizve, Izeta Delića, 24. Juni i dio Jošaničke ulice.


Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u večernjim satima.
Molimo potrošače za razumijevanje, navodi se u saopćenju KJKP "Vodovod i kanalizacija" d.o.o. Sarajevo.

(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.