13.6.2023. 8:56
0
Jokić na konferenciji za medije: Lijepo je biti Srbin, Novak je najbolji svih vremena. Sada imamo i NBA prsten
NBA šampion s Denver Nuggetsima Nikola ?okić našalio se na konferenciji za medije, sjetivši se da očekuje poruku od Novaka Đokovića.

Na kraju konferencije za medije poslije NBA titule, MVP finala Јokić je upitan da prokomentariše uspjeh Novaka Đokovića i sopstveni iz ugla vrhunca srpskog sporta.

Na prošloj konferenciji je “DŽoker” čestitao Novaku pobjedu na Rolan Garossu, dodavši da mu je teniser poslao poruku, čestitavši mu uspjehe u NBA finalu.

Sjetivši se te scene, Јokić je izvadio telefon da provjeri da li mu je Novak možda opet poslao poruku. Međutim, vidio je gomilu poruka i shvatio je da mu to baš nije pametna ideja, dodavši da će isključiti telefon.

“Za nas Novak je najbolji svih vremena. Sada imamo i NBA prsten. Lijepo je biti Srbin”, zaključio je konferenciju Јokić, samim tim i kraj sezone.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.