25.7.2023. 16:23
0
KK Partizan se javno zahvalio Dini Merlinu: Sam je predložio da pomjeri koncert
KK Partizan izdao je zvanično saopštenje za javnost u kojem se javno zahvalio bh. pjevaču Dini Merlinu.

Razlog je taj što je naš umjetnik odlučio pomjeriti svoj koncert sa 17. na 18. novembar, kako bi ispoštovao utakmicu Partizana i Albe u okviru Eurolige koja je zakazana za isti dan.

Saopštenje Partizana prenosimo u cjelosti:

"Međusobnim razumevanjem do kompromisnog rešenja. Hvala @dinomerlin.

KK Partizan Mozzart Bet će u 9. kolu Evrolige dočekati berlinsku Albu u nepromijenjenom terminu, 17. novembra! Nakon osvajanja AdmiralBet ABA lige i plasmana u plej-of najkvalitetnijeg evropskog takmičenja u sezoni za nama, crno-bijeli se uveliko pripremaju za izazove koje sa sobom nosi sezona 2023/24.

Jedan od izazova logističke prirode, bila je organizacija utakmice 9. kola Evrolige koja će se odigrati 17. novembra u Štark areni.

U terminu odigravanja ove utakmice, bio je zakazan koncert Dina Merlina koji će upravo u Beogradu započeti svoju koncertnu turneju. Menadžement umjetnika iz Sarajeva je još prije nekoliko mjeseci kontaktirao menadžment Štark arene i daleko prije objavljivanja termina odigravanja utakmica Evrolige u sezoni 2023/24, potpisao ugovor o održavanju koncerta 17.11. i za taj termin platio naknadu.

Ipak, kako je nakon objave termina odigravanja mečeva u okviru najkvalitetnijeg kontitnentalnog takmičenja postalo jasno da dolazi do preklapanja i da će jedan događaj morati da se održi u drugom terminu ili na drugoj lokaciji.

Saznavši za situaciju, svjestan da je Arena dom u kojem Partizan igra svoje utakmice na domaćem terenu, sam Edin Dervišhalidović (Dino Merlin) je bez oklijevanja predložio pomjeranje termina svog koncerta za 18.11. kako ne bi ugrozio odigravanje važne utakmice crno-bijelih protiv Albe u Evroligi.

KK Partizan Mozzart Bet se ovim putem zahvaljuje Dinu Merlinu na inicijativi koja je dovela do brzog i efikasnog rešenja na obostrano zadovoljstvo".

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.