17.10.2023. 12:02
0
Senzacija u Srbiji: Jokić će igrati na Olimpijskim igrama
FOTO: Getty Images
Predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković otkrio je u intervjuu za AS da će Nikola Jokić biti dio srpske košarkaške reprezentacije na Olimpijskim igrama u Parizu sljedeće godine.

Govoreći o uspjehu srpske košarkaške reprezentacije, Maljković je najavio da će Orlovi u Parizu biti jači za MVP-ja NBA finala.

“Primijetite da nismo imali NBA MVP-a, Jokića. Kao ni Micića, MVP Eurolige. Čak ni Kalinića. Mislim da zajedno izvlačimo najbolje jedni iz drugih. Kao i u svim sportovima. Evo Đokovićeve sezone. A imamo i Ivanu Španović, svjetsku prvakinju. Inače, već sam najavio da će svi biti u Parizu, pa tako i Jokić. Igre u Parizu bit će zabavne i vjerujem da će srpski sport imati veliko učešće“, rekao je između ostalog Maljković za španski list.

Maljković je u razgovoru za AS govorio o raznim temama, uglavnom vezanim uz razdoblje kada je bio jedan od najuspješnijih europskih trenera.

(Aldin B.)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.