1.3.2024. 15:18
0
Viber uvodi novu korisnu funkciju, evo o čemu se radi
Popularna aplikacija za razmjenu poruka Viber napravila je značajan korak naprijed u poboljšanju korisničkog iskustva uvođenjem nove funkcije pod nazivom Folders.

Ova inovativna funkcija ima za cilj da poboljša organizaciju ćaskanja, omogućavajući korisnicima da kategorizuju svoje razgovore u do pet različitih foldera za ćaskanje, piše BNN.

Ova funkcija će biti dostupna svim korisnicima koji koriste Viber verziju 22.0 ili noviju u narednim mjesecima.

Korisnici mogu kreirati do pet različitih foldera, prikazanih kao ikone u obliku pilule na vrhu ekrana za ćaskanje, kako bi kategorizirali svoje razgovore na osnovu različitih aspekata njihovog života kao što su posao, prijatelji i porodica.

Ova funkcionalnost ne samo da omogućava bolje organizovano sučelje za ćaskanje, već i poboljšava produktivnost i fokus tako što se segregiraju razgovori u skladu s tim.

Svaki folder se može preimenovati tako da odražava njegov sadržaj, a svi razgovori unutar foldera mogu se označiti kao pročitani jednom radnjom. Štaviše, ove fascikle mogu da prime različite vrste ćaskanja, uključujući razgovore jedan na jedan, grupne razgovore, kanale i zajednice, pružajući sveobuhvatno rešenje za organizaciju ćaskanja.

Iako funkcija Folders označava značajan napredak u organizaciji ćaskanja za Viber, dolazi sa određenim ograničenjima. Konkretno, ova funkcija će biti dostupna korisnicima koji aktivno učestvuju u više od deset chatova. Osim toga, ne podržava skrivene razgovore, poruke iz Viber Paya i određene poslovne i korisničke interakcije, osiguravajući da lični i profesionalni razgovori ostanu odvojeni i da se lako mogu upravljati.

(Erna H.)

VIBER
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.