3.9.2023. 15:50
3
Beogradski mediji Džejlu Ramović predstavljaju kao 'srpsku lepoticu'
Srbijanski portal Nova.rs, odnosno njegovi podstanica “Zadovoljne.rs” izvještavao je ovih dana o 80. Međunarodnom filmskom festival u Veneciji.

U jednom od tekstova ovaj portal bh. pjevačicu Džejlu Ramović označava kao srbijansku pjevačicu.  

“Dok su na crvenom tepihu već prve večeri zablistale slavne glumice i glumci u elegantnim toaletama, tri poznate Srpkinje obavijestile su svoje pratioce da se trenutno nalaze u plutajućem gradu na vodi”, navodi ovaj portal da su u pitanju voditeljka Dragana Kosjerina, glumica Milena Radulović i pjevačica Džejla Ramović.

Da se ne radi o omašci, jasno se potvrđuje i u nastavku teksta u kojem se navodi “Srpske lepotice imale su čast da kao gošće Armani tima prisustvuju specijalnoj večeri povodom otvaranja filmskog festivala”.



Inače, bh. pjevačica Džejla je prošetala crvenim tepihom u kreaciji srbijanskog brenda Lavani Couture, čije haljine je nosila i u posljednjem spotu za pjesmu "Kazamat", koju je nedavno premijerno predstavila u programu Radija M.

(Ajdin B.)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.