21.4.2024. 10:06
0
Erko Jun slavio u Ljubljani nakon što je nokautirao Alžirca: Volim te Bosno
Erko Jun bh. MMA borac sinoć je u Ljubljani pobijedio Alžirca Mohameda Said Maalema nokautom u prvoj rundi.

Do pobjede je Jun stigao već u ranoj fazi meča kada je Alžirac krenuo prema naprijed nakon čega je uslijedila munjevita kontra bh. borca poslije čega su sudije prekinule meč. Na tribinama dvorane Tivoli u Ljubljani je bilo mnogo bh. zastava, a Jun je nakon meča poveo navijanje.

"Volim te Bosno", poručio je bh. borac koga su pratili brojni bh. navijači u dvorani u Sloveniji. Ovo mu je osma pobjeda u karijeri.

- Hvala svima što ste došli i što ste me podržali. Volim vas, dajete mi motivaciju. Mislili su da nikad neću biti borac, sljedeća borba za titulu ide. Možda opet u Ljubljani - rekao je Jun.

(Sead M.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.