26.6.2022. 13:57
1
U Srbiji u saobraćajnoj nesreći poginula četiri mladića
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nekoliko sati iza ponoći na lokalnom putu od Čačka ka selu Jančići poginula su četiri mladića, starosti od 18 do 23 godine, javlja Nova.rs.

Svi su bili u jednom vozilu. Automobil im je sletio s puta u Jančićima i poginuli su na licu mjesta.

"Poginuli mladići nalazili su se u jednom putničkom vozilu, koje je, iz za sada neutvrđenih razloga, sletjelo u rijeku Kamenicu i svi koji su bili u vozilu su nastradali. Uzrok nesreće za sada nije poznat, a u toku je uviđaj", rekao je glasnogovornik čačanske policije Milovan Ječmeić.

Tačan uzrok ove tragedije nije poznat, a u toku  je policijska istraga koja treba utvrditi sve okolnosti pod kojima se ova nesreća dogodila.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.