12.8.2022. 20:52
0
Otkriveno zbog čega je pomahnitali Vuk Borilović ubijao ljude na Cetinju: Njegovo ludilo imalo je okidač
Krvavi pir na Cetinju, otpočeo je, rečeno je Telegrafu iz izvora upoznatih sa situacijom, posle navodnog kašnjenja u plaćanju kirije. Porodica koja je stanovala kao podstanar kod Vuka Borilovića, muškarca koji je danas ubio bar 10 ljudi, kasnila je, navodno, sa plaćanjem.
Borilović je, tvrdi izvor Telegrafa, pritiskao ženu koja je bila podstanar, a ona se potom požalila mužu koji je bio na putu. Muž je pozvao prijatelja koji je otišao kod Borilovića i tu je počelo koškanje.

Vuk Borilović je, kako tvrdi izvor, prvo ubio prijatelja porodice koja je kod njega živela.

Prema nepotvrđenim informacijama, Borilović se navodno liječio u psihijatrijskoj ustanovi iz koje je nedavno pušten.

Podsjećamo, u današnjem masakru na Cetinju V. B. (34) pobio je celu porodicu. Kako se sumnja, potom je izašao na ulicu i pucao na ljude, a više njih je ranjeno.

U masakru je prema pisanju medija ubio 11 ljudi.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.