8.5.2023. 22:31
2
Prikazan snimak koji je gledao Kosta koji je počinio masakr, Vučić: BIA i policija su ga pronašli
FOTO: Screenshot
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na Happy televiziji je naveo da je pronađen mladić koji je postavio Youtube video koji je Kosta Kecmanović (13) pogledao prije masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar".

U snimku osoba govori o hejterima, oblači pancir i uzima oružje.

- Dječak je bio pratilac ovog momka. To je ustanovljeno, ovi mladići su to skinuli poslije izvjesnog vremena, ali policija i BIA su našli to. Teško je pronaći uzročnu vezu, ali ovo je gledao dječak ubica. Djeca prate društvene mreže i gledaju to. Djeca igraju čudne igrice i na Youtube imaju ovakve stvari i na drugim mrežama, moramo naći rješenje, ali to neće biti vid cenzure. Sve promoviše nasilje, onda nikada ne bismo gledali filmove - kaže Vučić.

Vučić kaže da djevojčica koja je podržavala Kostu Kecmanovića na Tiktoku nije pokazala nikakvu vrstu empatije, kao i da sada postoji veliki problem u glavama svih, zbog traume.

- Kada je policija došla i pričala sa djevojčicom koja ga je podržavala na mrežama, ona nije imala nikakvu empatiju. Spreman sam da saslušam sve prijedloge, moramo da mijenjamo brzo ali dugoročno, prenosi Avaz.



(A.R.) 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.