10.6.2023. 19:35
0
Vučićeva poslanica izvrijeđala glumca Milana Marića nakon govora na protestu
FOTO: FoNet/Aleksandar Barda / Sava Radovanović
Poslanica i funkcionerka Srpske napredne stranke Sandra Božić, ujedno i potpredsjednica Skupštine Srbije, na Twiteru je izvrijeđala glumca Milana Marića koji je bio jedan od govornika na šestom protestu "Srbija protiv nasilja" u Beogradu.

Božić je na Twiteru, uz video snimak glumca Milana Marića koji je podelila, napisala za Marića da je „antisrpsko đubre“.

„Ovo antisrpsko đubre vam je heroj protesta? Promoter teze da su Srbi genocidan narod? Direktno učestvovao u propagandnom spotu u kojem čita iskaze navodnih svjedoka i žrtava na suđenju Ratku Mladiću! Ko nas je kleo, nije dangubio“, napisala je Božić na Tviteru.

Milan Marić je podržao proteste „Srbija protiv nasilja“ i kao jedan od jučerašnjih govornika istakao da “ Srbija treba da bude zemlja tolerancije, empatije, ljubavi, pravde, radosti“.

„Srbija ne treba da bude zemlja nasilja, zemlja mržnje, zemlja straha, zemlja u kojoj vam vlast kaže ‘idite negde drugdje ako vam se ovde ne dopada’“, istakao je glumac na protestu.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.