5.7.2023. 21:56
0
Detalji tragedije u Srbiji: Sin sebe raznio bombom, otac pucao u ženu, pa u sebe
Policija je u porodičnoj kući u boljevačkom selu Dobro Polje u Srbiji zatekla dva beživotna tijela i jednu povrijeđenu osobu, potvrđeno je iz PU Zaječar za Telegraf.rs.

Iako se najprije vjerovalo da je sin ubio majku i pokušao da ubije oca, a onda presudio sebi, istina je zapravo drugačija, prenosi Kurir. 

Sin se raznio bombom

- Sin je naime usred porodične kuće sebe raznio bombom, vidjevši to, otac je uzeo karabin i najprije ubio suprugu, pa pucao sebi u glavu. Raznio je pola lica, ali je preživio. Prebačen je u Niš i njegovo stanje je kritično - kažu nadležni.

Članovi ove porodice, po priči mještana, često su bili u alkoholisanom stanju, a mještani vjeruju da su i danas prije tragedije i zločina navodno konzumirali alkohol.

Često se svađali i tukli

Oni su, dodaje Kurir, inače korisnici socijalne pomoći, a navodno su se često svađali i tukli, kažu mještani.

- Sin koji se ubio imao je 25 godina, a za sada se ne zna tačno koja je bomba u pitanju. Jedino se pouzdano zna da on nije imao nikakvu dozvolu za oružje. I karabin iz koga je otac pucao i ubio suprugu, a zatim pokušo i sebe da ubije, također je nelegalan - saznaje se od nadležnih.

Ova porodica, kažu mještani, ima još jednog sina, ali stanovnici sela ne znaju tačno gdje se on nalazi.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.