26.6.2023. 7:59
0
Dva brata ubijena sinoć na Kosovu
FOTO: KOSSEV
Dva brata ubijena su na Kosovu sinoć oko 20:20 u đakovačkom selu Madanaj, a vijest o tome je potvrdio regionalni direktor policije u Đakovici Lumni Graishta, koji je naglasio da je jedan od ubijene braće preminuo na licu mjesta, a drugi na putu do bolnice.

Kazao je kako se prema dosadašnjim istragama sumnja da je do djela došlo nakon sporova oko imovine.

Graishta je dodao kako je policija do sada uspjela identificirati osumnjičenog, koji prema njegovim riječima nije u rodbinskoj vezi s dvije žrtve te je još uvijek u bijegu, javlja Gazeta10.

- Radi se o ubistvu dvoje ljudi, braće. Jedan je preminuo na mjestu, drugi na putu do bolnice. Incident se dogodio oko 20 sati. Žrtve su braća, ali nadamo se da smo identificirali i osumnjičenog koji nema nikakve veze s porodicom dviju žrtava. Sumnja se da je do incidenta došlo zbog sporova oko imovine. Istrage se nastavljaju - rekao je Graishta.

(Erna H.) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.