27.6.2023. 8:46
0
Majka ostavila dijete zaključano u autu i otišla u šoping: Pametuje u stilu, ‘Mala nije htjela izaći iz auta’
Čini se nevjerovatnim, ali bez obzira koliko puta se neke stvari ponavljaju, one ipak ne dopiru do svijesti svih vozača.

Slučaj koji je mogao imati koban završetak za djevojčicu i nesavjesnu majku dogodio se u Splitu.

Zabilježio je to jedan slučajni prolaznik i objavio u Facebook grupi Policija zaustavlja Split i okolica.

On navodi da je parkirajući automobil u prizemlju garaže tržnog centra City Mall u Splitu vidio djevojčicu zaključanu u automobilu, zatvorenih prozora.

“Viče iznutra da je žedna. Čekamo kraj auta par minuta u nevjerici, a nigdje nikoga. Htio sam slikat auto i tablice i javno objaviti. Sreća žena je otišla u City i našla mamu koja je bezobzirno obavljala šoping i još pametuje u stilu: ‘Mala nije htjela izaći iz auta’.

“Ne idu mi u glavu ovakvi roditelji. Nije prigodno životinju ostavit u autu zaključanu, a kamoli malu curicu zatvorenih prozora u podrumu garaže pune ispušnih plinova”, zapisao je taj očevidac u Facebook grupi pod imenom Policija zaustavlja Split i okolica.

Ovaj put stvar su dijete spasili savjesni ljudi, a sigurno je da je moguć bio drugačiji scenarij da kobnim završetkom, prenosi portal slobodnadalmacija.


(Admir O.)

DjecaAuto
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.