28.8.2023. 8:50
0
Kikbokser sinoć upucan u Beogradu
FOTO: Telegraf.rs
Kikbokser S.D. (28) iz Beograda teško je ranjen sinoć na Adi Ciganliji kod poznatog restorana, a policija intezivno traga za napadačem, piše Telegraf.rs.

Nekoliko sati na snazi je bila policijska akcija "Vihor 3". Kako se sumnja, napadač je tačno znao kretanje S.D. i vrebao pogodan trenutak da ga upuca, prenosi Avaz.

Kako bi što prije pobegao sa mjesta pucnjave koristio je skuter. Policija traga za snimcima sa kamera kako bi vidjela kretanje pucača.

S.D. je već godinama dobro poznat policiji po nizu krivičnih djela. Njega je policija privela zbog pucnjave koja se dogodila u "Nani", u decembru 2017. godine, kada je ubijen poznati navijač. Bio je u pritvoru, gdje je i napadnut, ali sud ga je oslobodio krivice.

Policija ga je iste godine, u septembru, uhapsila jer je bio u Bentleyu koji je naletio na kolonu vozila predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na Topčiderskoj zvijezdi. Nekoliko dana bio je u pritvoru, pa je pušten da se brani sa slobode, piše Telegraf.rs.

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.