5.10.2023. 17:29
0
Detalji tragedije u Srbiji: Bili najbolji drugovi od trećeg razreda, svađa u dvorištu bila kobna
Ubijeni dječak A.S. (13) i M.M. (13) dječak koji ga je, kako se sumnja ubio, bili su najbolji drugovi od trećeg razreda. Kako su ispričale komšije, jutros oko 11 sati, njih dvojica su se povađala u dvorištu, nakon čega su nastavili sukob u potkrovlju kuće osumnjičenog dječaka ubice. Tada je ubijen A.S.

Prema informacijama , očevici tvrde da su ih vidjeli da se svađaju u dvorištu, nakon čega je došlo do zločina u potkkrovlju kuće.

- Drugog dječaka su građani zatekli kako se tetura ispred kuće i pozvali su policiju. Taj dječak je prevezen u bolnicu. Nađen je nož - kaže izvor "Blica".

Policija je na mjestu zločina zatekla A.S. koji je imao prerezan vrat. On je preminuo na licu mjesta.

Kako pričaju komšije, zločin je otkrila baka osumnjičenog M.M., a dječaci su bili najbolji drugovi od trećeg razreda.

- Kada je baba M.M. izašla ispred kuće i zatražila pomoć, jedan deda iz komšiluka je ušao u kuću i na potkrovlju zatekao A.S. u lokvi krvi. Užas, svuda su bili tragovi krvi, izgleda da su se prvo tukli u dvorištu - priča jedan komšija.

Obojica dječaka su bila dobri drugovi, niko ne zna šta je uzrok sukoba.

- Nešto su se vjerovatno pokoškali malo i počela je tuča. Svi su u šoku, oni su se družili. Ali, ako je tuča izbila neočekivano, kako je M.M. imao kuhinjski nož - priča komšija.

On kaže da su i M.M. i njegov brat natprosječno inteligentni, i da se brat u srednjoj školi stalno takmiči.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.