26.11.2023. 17:04
0
U Beogradu uhapšen bh. državljanin zbog ubistva muškarca
FOTO: Facebook
U Novom Sadu je prije nekoliko dana došlo do ubistva M. T. (54), koji je izboden oštrim predmetom, a sada je uhapšen osumnjičeni za to ubistvo.

Kako navode srbijanski mediji, u Beogradu je priveden Sultan G. (27), koji je državljanin Bosne i Hercegovine, a policija traga za još jednom osobom.

Zločin je otkriven u petak nakon što je prijatelj žrtve pozvao policiju jer mu se on nije javljao na telefon. 

Policija je provalila u stan koji se nalazi u centru Novog Sada i zatekla mrtvog čovjeka. 

Oni su krenuli u potragu za počiniocima, a jednog od osumnjičenih pronašli su u Beogradu. 

Žrtva je bio vlasnik pečenjare koja je izgorjela, nakon čega je prestao da se bavi tim poslom, a njegovi poznanici kažu da je živio skromno. 

Policija navodi kako na vratima nema znakova provale, te da zbog toga pretpostavljaju da su se žrtva i napadači poznavali ranije, ali komšije navode kako M. T. nije imao običaj da se zaključava u stanu, te je moguće da su osumnjičeni upratili taj detalj i iskoristili ga protiv njega, prenosi Avaz.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.