21.1.2024. 13:46
1
Đorđe David pregazio i usmrtio ženu na autoputu: Ona je šetala po autoputu, udario sam u neko šipražje
Đorđe David je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Sjevernoj Makedoniji, a danas je prvi put govorio kako je došlo do nje.

On je za Grand izjavio:

- Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na 3 kilometra od makedonske granice. Navodno su djevojka i njen saputnik izlazlazeći iz svog mjesta ušli na autoput u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu djevojka nalijeće na automobil i direktno se sudara s njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povrijeđen. Njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povrijeđen. Djevojka koja je vozila auto i udarila u njihov automobil je ugruvana, lakše povrijeđena. Međutim, njen saputnik nije - priča Đorđe za Grand i nastavlja:

- Nakon udesa oni su ostali na autoputu, jedan je u lijevoj traci, drugi u desnoj i minut poslije toga ja nalijećem sa brzinom koja je propisana obilježjem na autoputu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po autoputu. Bila je magla, upalio sam duga svjetla i to je bio sekund. Ja sam naletio na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa autoputa i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom - objasnio je muzičar.

(Sead M.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.