2.3.2024. 19:23
1
Užasni detalji slučaja iz Srbije: Nakon što su ubili djecu koja su imala jednu i tri godine, skočili sa nebodera u isto vrijeme
FOTO: Nova.rs
Bračni par iz Novog Sada koji je sinoć počinio samoubistvo skokom sa nebodera, prije toga je ubio sopstvenu djecu, saznaje Nova.rs.

Portparol PU Novi Sad potrvrdio je da je policija pronašla tijela dvoje djece na adresi na kojoj je živio bračni par koji je sinoć ipočinio samoubistvo.

- Na poziv policije intervenisala je urgentna ljekarska ekipa koja je konstatovala smrt dva muška djeteta 2020. i 2023. godište - navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr. Zoran Krulj.

Tijela dva dječaka, od jedne i tri godine, pronađena su u Petrovaradinu.

Kako je do ove tragedije došlo još nije poznato. Uviđaj je u toku.

Dvostruko samoubistvo koje je sinoć potreslo Novi Sad počinio je mladi bračni par koji je, kako je nezvanično saznala Nova.rs, živio u Petrovaradinu.

U pitanju je žena M. P. S. (2001), te muškarac L. P. S. (1999).

Oni su kako, Nova saznaje, sinoć iz Petrovadina došli na adresu Bulevar cara Lazara broj 7, jer se tu nalazi visoki neboder.

Ušli su u zgradu, popeli se na krov razbivši staklo od vrata ulaza i skočili u isto vrijeme.

Policija još ne zna motiv ove užasne tragedije, a istraga je u toku.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.