4.3.2024. 14:29
1
Ubila djecu, pa s mužem skočila sa balkona: Ovo je majka monstrum koja je šokirala Balkan
FOTO: Ringier
Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25) izvršili su samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu, nakon što su ubili dvojicu sinova, a prema saznanjima Blica, oni nisu bili u dobrim odnosima sa roditeljima.

Reporteri Blica otišli su u rodni grad Martine P. S. (23) a ispred kuće njenih roditelja vlada muk. Roletne su spuštene, a iz kuće se čuju glasovi. Međutim, niko ne želi da otvori vrata.

Kada su policajci identifikovali tijela Martine i Lava, oni su obavijestili majku i oca od Martine. Oni su vijest primili poprilično ravnodušno, kaže izvor Blica.

Kako navodi sagovornik tog portala, Martinini roditelji su u policiji rekli da nemaju uopšte kontakt sa kćerkom. Njeni roditelji nisu ni znali da su dobili još jednog unuka – naveo je izvor.



Kako saznaje Blic, Martina i Lav su se vjenčali prije 4 godine i iste godine dobili prvog sina. Nakon toga odselili su se za Novi Sad.

Podsjetimo, mladi bračni par, M. P. S. (23), kao i muškarac L.P. S. (25), izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su oko 22 sata u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na posljednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema riječima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.